Új jelszó kérése

Szűrés

Márkák
Nemek
Mesehősők

Kategóriák

Kiemelt márkáink

Mattel Hasbro
Adamo Hinták Crayola
Piatnik Fisher Price
Eichhorn Smoby
Lego Dickies Logo
Playmobil
Simba

Hot Wheels
Clementoni Keller és Mayer
Disney
Geomag Sylvanian Families
Barbie Wow


Kiemelt Mesehősök

Thomas
Star Wars

Termék részletekEngino 4 Az 1-Ben Repülők (Formatex, ENG0433)

Engino 4 Az 1-Ben Repülők (Formatex, ENG0433)
 • Engino 4 Az 1-Ben Repülők (Formatex, ENG0433)
 • Engino 4 Az 1-Ben Repülők (Formatex, ENG0433)
1 650 Ft
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
A forradalmian új Engino építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből.


Javasolt életkor: 6-14 éves korig
Kiknek ajánlott: Fiúknak
 • A forradalmian új Engino építőkockákkal gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A sokoldalú rudak és csatlakozók olyan egyedülálló geometriai jellemzőkkel rendelkeznek, amelyekkel egyszerre akár 6 oldalra is építkezhetsz! Ez a szabadalmaztatott dizájn lényegében minden rudat csatlakozóvá alakít, így egyszerű és összetett modelleket is építhetsz gyorsan, kevés számú alkatrészből.
  Az Engino rendszerének köszönhetően más építőjátékokhoz képest sokkal több kreativitást és kombinációs lehetőséget rejtenek magukban a szettek, sokkal kevesebb építőelem felhasználásával!
  A játék és alkotás élménye mellett a gyerekek fejleszthetik matematikai, tudományos, technológiai és mérnöki képességeiket is!

  Javasolt életkor: 6-14 éves korig
  Kiknek ajánlott: Fiúknak

  A jatekmaki.hu a Formatex termékek hivatalos viszonteladója.