Új jelszó kérése

Szűrés

Márkák
Nemek
Mesehősők

Kategóriák

Összehasonlítás

Kiemelt márkáink

Mattel Hasbro
Adamo Hinták Crayola
Piatnik Fisher Price
Eichhorn Smoby
Lego Dickies Logo
Playmobil
Simba

Hot Wheels
Clementoni Keller és Mayer
Disney
Geomag Sylvanian Families
Barbie Wow


Kiemelt Mesehősök

Thomas
Star Wars

Termék részletekSbelletti Jewels: Fa És Műanyag Gyöngyfűző - Többféle (Globo-SI, 37537)

Sbelletti Jewels: Fa És Műanyag Gyöngyfűző - Többféle (Globo-SI, 37537)
3 890 Ft
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
A Sbelletti Jewels: fa és műanyag gyöngyfűző segítségével hihetetlenül divatos és egyedi ékszereket készíthetsz! Nem csak a jól ismert gyöngyökből választhatsz, hanem egyedi, cuki, állatos mintákat is fűzhetsz új ékszeredre! A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.

Javasolt életkor: 3 - 99 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak

Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Az ár egy terméket tartalmaz. Sajnos nem tudunk konkrét színt/formát biztosítani.
  • A Sbelletti Jewels: fa és műanyag gyöngyfűző segítségével hihetetlenül divatos és egyedi ékszereket készíthetsz! Nem csak a jól ismert gyöngyökből választhatsz, hanem egyedi, cuki, állatos mintákat is fűzhetsz új ékszeredre! A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk. A termék kinézete eltérhet a képen láthatótól. A csomagolás mérete: 40 x 30 x 4 cm.

    Javasolt életkor: 3 - 99 éves korig
    Kiknek ajánlott: Lányoknak

    Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Többnyire nem tudjuk befolyásolni, melyik változatot küldik nekünk partnereink. Az ár egy terméket tartalmaz.

    A jatekmaki.hu a Globo-SI termékek hivatalos viszonteladója.