Új jelszó kérése

Szűrés

Márkák
Nemek
Mesehősők

Kategóriák

Kiemelt márkáink

Mattel Hasbro
Adamo Hinták Crayola
Piatnik Fisher Price
Eichhorn Smoby
Lego Dickies Logo
Playmobil
Simba

Hot Wheels
Clementoni Keller és Mayer
Disney
Geomag Sylvanian Families
Barbie Wow


Kiemelt Mesehősök

Thomas
Star Wars

Termék részletekHexpanse Társasjáték (MH, 707101)

Hexpanse Társasjáték (MH, 707101)
  • Hexpanse Társasjáték (MH, 707101)
11 120 Ft
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
A Hexpanse egy bolygófoglaló, taktika játék, amelyben a játékosok egy-egy különleges frakciót irányító hadvezér bőrébe bújnak a Naprendszerben.

Javasolt életkor: 10 - 99 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak
  • A Hexpanse egy bolygófoglaló, taktika játék, amelyben a játékosok egy-egy különleges frakciót irányító hadvezér bőrébe bújnak a Naprendszerben. A játékosok célja, hogy egy adott bolygót meghódítsanak: csapatokat helyeznek a felszínre az anyahajójukról, értékes hexilumot bányásznak a seregeik fenntartásához, és a saját frakciójuk különleges képességeit használják különböző kombinációkban, hogy kiterjesszék uralmukat és megsemmisítsék az ellenséget. A győztes az lesz, aki az egységeket megfelelő formációba helyezi, ami biztosítja a bolygó ellenőrzését és megtartását, vagy aki az összes ellenséges hadúrt likvidálta, így az erőiken fejetlenség lesz úrrá.


    Tartozékok: 1 db kétoldalú játéktábla, 4 db frakciótábla, 1 db gyengélkedőhajó tábla, 1 db piac tábla, 9 db minor frakció jelölő, 4 db hadvezér jelölő, 8 db bevétel és vagyon jelölő, 48 db normál egység jelölő. 20 db zsoldos jelölő, 12 db minor egység jelölő, 15 db küldetés kártya, 20 db zsoldos kártya

    Javasolt életkor: 10 - 99 éves korig
    Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

    A jatekmaki.hu a MH termékek hivatalos viszonteladója.