Új jelszó kérése

Szűrés

Márkák
Nemek
Mesehősők

Kategóriák

Kiemelt márkáink

Mattel Hasbro
Adamo Hinták Crayola
Piatnik Fisher Price
Eichhorn Smoby
Lego Dickies Logo
Playmobil
Simba

Hot Wheels
Clementoni Keller és Mayer
Disney
Geomag Sylvanian Families
Barbie Wow


Kiemelt Mesehősök

Thomas
Star Wars

Termék részletekPesti Srácok Társasjáték (MH, 707057)

Pesti Srácok Társasjáték (MH, 707057)
 • Pesti Srácok Társasjáték (MH, 707057)
8 550 Ft
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
A Pesti srácok egy különleges kooperatív társasjáték, amely nem csak témájában különleges: a valódi eseményeket megelevenítő játék ugyanis valódi, a forradalom idején készült fotókkal van kiegészítve.

Javasolt életkor: 12 - 99 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak
 • A Pesti srácok egy különleges kooperatív társasjáték, amely nem csak témájában különleges: a valódi eseményeket megelevenítő játék ugyanis valódi, a forradalom idején készült fotókkal van kiegészítve. A játék a Days Of Ire társasjáték szabályain alapul. Három játékmódban játszható a társas:

  - Szembenálló

  Ebben a játékmódban három fél áll egymással szemben: a szovjetek, a forradalmárok és az ÁVH. A játék menete október 23-án kezdődik és október 29-ig tart. Ezen napok alatt különböző események befolyásolják a történéseket, amiből a cél a lehető legkedvezőbb végkimenetelt kihozni.

  - Bajtárs

  A Bajtárs módban a forradalmárok és az ÁVH küzd meg egymással. Minden egyes kör elején van egy Krónika fázis, ahol nemzetközi támogatásról, új hírekről és eseményekről hallhatunk, amelyek befolyásolják a forradalom kimenetelét. Csak úgy, mint az előző módban, a játék itt is október 23-ától 29-ig tart.

  - Felkelő

  A Felkelő mód gyakorlatilag a Bajtárs mód egyszerűsített változata azok számára, akik most ismerkednek meg a játékkal. Közösen küzdve céljuk, hogy győzzön a forradalom, azonban itt a nemzetközi eseményekkel nem kell számolniuk.


  Tartozékok: 1 db játéktábla, 3 db üvegkavics, 2 db dobókocka, 4 db forradalmár figura, 4 db műanyag tartó, 3 db játékszabály, 105 db lapka és jelölő, 42 db szalagcím kártya, 33 db esemény kártya, 8 db ÁVH kártya, 38 db forradalmár kártya, 14 db krónika kártya, 4 db vezető forradalmár kártya

  Javasolt életkor: 12 - 99 éves korig
  Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

  A jatekmaki.hu a MH termékek hivatalos viszonteladója.