Új jelszó kérése

Szűrés

Márkák
Nemek
Mesehősők

Kategóriák

Kiemelt márkáink

Mattel Hasbro
Adamo Hinták Crayola
Piatnik Fisher Price
Eichhorn Smoby
Lego Dickies Logo
Playmobil
Simba

Hot Wheels
Clementoni Keller és Mayer
Disney
Geomag Sylvanian Families
Barbie Wow


Kiemelt Mesehősök

Thomas
Star Wars

Termék részletekMűanyag Fűnyíró - Több Színben (Mochtoys, 10631)

Műanyag Fűnyíró - Több Színben (Mochtoys, 10631)
  • Műanyag Fűnyíró - Több Színben (Mochtoys, 10631)
2 090 Ft
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
A műanyag fűnyíróval igazi kis kertész lehet belőled! Nem csak megtanulod elvégezni a kert körüli munkát, de a szüleidnek is segíthetsz, ráadásul remekül szórakozhatsz! Az élénk színű fűnyíró menet közben kattogó hangot ad, így még inkább emlékeztet egy valódira! A feltüntetett ár 1 db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.

Javasolt életkor: 3 - 6 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Az ár egy terméket tartalmaz. Sajnos nem tudunk konkrét színt/formát biztosítani.
  • A műanyag fűnyíróval igazi kis kertész lehet belőled! Nem csak megtanulod elvégezni a kert körüli munkát, de a szüleidnek is segíthetsz, ráadásul remekül szórakozhatsz! Az élénk színű fűnyíró menet közben kattogó hangot ad, így még inkább emlékeztet egy valódira! A feltüntetett ár 1 db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk. Méretek: 54 x 31 x 56 cm.

    Javasolt életkor: 3 - 6 éves korig
    Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

    Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Többnyire nem tudjuk befolyásolni, melyik változatot küldik nekünk partnereink. Az ár egy terméket tartalmaz.

    A jatekmaki.hu a Mochtoys termékek hivatalos viszonteladója.