Kétoldalas Tábla - Több Színben (Printker, TVTTT084)

Kétoldalas Tábla - Több Színben (Printker, TVTTT084)
A kétoldalas táblával könnyű lesz megjegyezned a napi teendőid, de a tanulásban, sőt, a táblára írás gyakorlásában is segít! A tábla egyik oldala fehér, arra táblafilccel tudsz írni, a másik oldala pedig fekete, ott a krétát tudod használni.

Javasolt életkor: 6 - 14 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Az ár egy terméket tartalmaz. Sajnos nem tudunk konkrét színt/formát biztosítani.
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
1 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A kétoldalas táblával könnyű lesz megjegyezned a napi teendőid, de a tanulásban, sőt, a táblára írás gyakorlásában is segít! A tábla egyik oldala fehér, arra táblafilccel tudsz írni, a másik oldala pedig fekete, ott a krétát tudod használni. A tábla mágneses, így még jegyzeteket is tűzhetsz az irományod mellé. A csomagolásban találsz még egy táblatörlő szivacsot és 2 db színes táblamágnest is. A tábla pink, kék, sárga és zöld színben kapható. A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk. Mérete: 30 x 40 cm.

Javasolt életkor: 6 - 14 éves korig
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

Ez a termék szortimentben érkezik, vagyis egy cikkszámon több, többnyire hasonló terméket árul a nagykereskedő partnerünk. Többnyire nem tudjuk befolyásolni, melyik változatot küldik nekünk partnereink. Az ár egy terméket tartalmaz.

A jatekmaki.hu a Printker termékek hivatalos viszonteladója.
Hasonló termékek
Adatok
Javasolt életkor
6 – 14 éves korosztály
Kiknek ajánljuk
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Printker
Márka
Ismeretlen
Nemek
Lányoknak és fiúknak
Cikkszám
printker_ketoldalas_tabla__tobb_szinben
argep.hu