Sands Alive: Pizza Party (mh-2621)

Sands Alive: Pizza Party (mh-2621)
Öntsd formába saját készítésű pizzádat, szeleteld fel, majd tálald barátaidnak! A Sands Alive! Pizza parti készletével mindezt megteheted, hiszen a könnyedén formázható modellező homok mellé minden kiegészítő a rendelkezésedre áll, hogy megalkosd kedvenc pizzád. A Sands Alive! könnyedén formázható és kényelmesen használható, mivel a modellező homok tapintása ultra puha és semmilyen felületen nem hagy foltot.

 

Marketing:
TV reklámos termék
Várható beszerzés:
1-4 Munkanap
3 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Öntsd formába saját készítésű pizzádat, szeleteld fel, majd tálald barátaidnak! A Sands Alive! Pizza parti készletével mindezt megteheted, hiszen a könnyedén formázható modellező homok mellé minden kiegészítő a rendelkezésedre áll, hogy megalkosd kedvenc pizzád. A Sands Alive! könnyedén formázható és kényelmesen használható, mivel a modellező homok tapintása ultra puha és semmilyen felületen nem hagy foltot. A Sands Alive! higiénikusan használható, nem mérgező anyaga megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A modellező homok glicerint tartalmaz.

A Sands Alive! Pizza parti készlet tartalma: 675 g 3D modellező homok, 1 db zöld pizzalapát, 2 db kék pizzaforma, 1 db pizzavágó, 2 db kék színű, kerek nyomdázó, 2 db piros színű, kerek nyomdázó és 1 db kockás munkalap, amin a homok formázható. 

Javasolt életkor: 3-10 éves korosztálynak
Kiknek ajánlott: Lányoknak és Fiúknak

 

Hasonló termékek
Adatok
Javasolt életkor
3 – 10 éves korosztály
Kiknek ajánljuk
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Play Vision
Márka
Sands Alive
Márkák
Sands Alive
Nemek
Lányoknak és fiúknak
Cikkszám
man_sands_alive_pizza_parti
shopmania.hu