Hama Vasalható Gyöngy - 1000 Db-os Pasztell Lila Midi (Hama, HAMA 20796)

Hama Vasalható Gyöngy - 1000 Db-os Pasztell Lila Midi (Hama, HAMA 20796)
1000 darabos vasalható gyöngy. Más színekkel kombinálva alkothatunk vele kedves állat- vagy emberfigurákat, pohár-alátéteket, vagy akár ajándéktárgyakat.

Javasolt életkor: 5-99 éves korosztálynak
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak
Raktáron
740 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
1000 darabos vasalható gyöngy. Más színekkel kombinálva alkothatunk vele kedves állat- vagy emberfigurákat, pohár-alátéteket, vagy akár ajándéktárgyakat. Segítségképpen használhatunk Hama ötletfüzetet is, de hagyatkozhatunk akár a fantáziánkra is. A Hama gyöngy különlegessége, hogy több mint 50 féle színből lehet választani. Köztük megtalálhatóak pasztell, neon, világítós, csíkos gyöngyök is a választékban. A játékhoz még szükséges egy Hama alaplap is amire a gyöngyök felkerülnek, hiszen ezen a tüskés alaplapon alkotják meg a gyerekek a képeket. Ha kész a kép, felnőtt segítségével és a Hama vasalópapírral lehet a képet fixre rögzíteni. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja. Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet. A Hama vasalható gyöngyöket egyedülálló szín- és alaplap választéka, három eltérő mérete könnyen megkülönbözteti az összes többi vasalható gyöngytől. A Hama gyöngy Dániában készül, ahol rendkívül nagy figyelmet fordítanak a játékok minőségére, biztonságosságára. Mind a kicsik, mind a kreatív felnőttek izgalmas szórakozást találhatnak benne.
Termékválasztásnál kérjük az alábbiakra figyeljen: Midi gyöngyhöz csak Midi alaplap használható (5 éves kortól ajánlott) Maxi gyöngyhöz csak Maxi alaplap használható! (3 éves kortól ajánlott)
Tartalma: 1000 darab 5 mm átmérőjű gyöngy. Csomagolás mérete:17x9x1x cm. Anyaga: műanyag

Javasolt életkor: 5-99 éves korosztálynak
Kiknek ajánlott: Lányoknak és fiúknak

A jatekmaki.hu a Hama termékek hivatalos viszonteladója.
Hasonló termékek
Adatok
Javasolt életkor
5 – 99 éves korosztály
Kiknek ajánljuk
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Hama
Vonalkód
28178207960
Nemek
Lányoknak és fiúknak
Cikkszám
hama_hama_vasalhato_gyongy__1000_dbos_pasztell_lil
argep.hu simplepay_hu_v2