Ugrálókötél, fonatolt, 200 cm, 5mm, Salta - Kék (110611-kek)

Ugrálókötél, fonatolt, 200 cm, 5mm, Salta - Kék (110611-kek)
Salta márkás fonatolt ugrálókötél, amely remek edzésforma, köszönhetően annak, hogy az összes izmot átmozgatja.

Raktáron
450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Az ugrálókötél az elmúlt évtizedekben a gyerekjátékból lépett elő a komoly sporteszközzé. Minek köszönheti a nagy népszerűséget?

Az egyik oka, hogy az edzőtermek mellett akár a szabadban, vagy otthon is lehet használni. Így a felhasználási lehetőségei megnőttek. Ráadásul kicsi eszközről van szó és nincs időhöz kötve a használata.
A másik, hogy egyre több edzésprogram részét képezi. A használat során olyan ritmikus mozgásformát igényel, aminek köszönhetően átmozgatja a teljes testet, fejleszti a mozgáskoordinációs képességet, az egyensúly érzékelést és az állóképességet, valamint a szív- és az érrendszert karban tartja.
A harmadik oka, hogy a fogyáshoz is kiválóan alkalmazható, ugyanis egy óra ugrálókötelezéssel akár 800-1000 kalóriát is el lehet égetni!
Végül, de nem utolsó sorban azért is lett népszerű, mert a többi sportszerrel szemben sokkal barátságosabb áron lehet hozzájutni.

Az ugrálóköteleknek 4 nagy csoportja van: az alap, a gyorsasági, nehezíthető és a gyöngyös. Ez az ugrálókötél az alap csoportba tartozik.

A fa markolatú, fonatolt kötél kialakításának köszönhetően kültéri és beltéri használatra kiválóan alkalmas. Ideális választás azok számára, akik általános felhasználásra akarják használni ezt az eszközt. Használatával kalóriát égethetünk, mentális fittséget érhetünk el, valamint a láb, a térd és a comb izmait tudjuk erősíteni. Termékelőnyök
Az ugrálókötél pozitív oldala
nem terheli az ízületeket
fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket
jótékony hatással van a szív- és érrendszerre
egész testet átmozgatja
erősíti az izmokat, rugalmassá teszi azokat
kis helyen is elfér, bárhol használható
edzettségi szinttől függetlenül használható
zsírégető hatása van
óránként akár 800-1000 kalóriát égethető el
olcsó
Hol használjuk a terméket?
Gumiból készült kötélnek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is kiválóan alkalmas. Az anyaga révén jobban bírja a gyűrődést, így jobban ellenáll a kültéri edzéseknek.

Mekkora ugrálókötél ajánlott?
Hogy milyen hosszú ugrálókötelet érdemes beszerezni, azt az alábbi módon lehet megállapítani:
Rá kell állni egy lábbal a kötél közepére, majd fel kell húzni a két végét. Ha a gyorsaság számít, akkor a csípőig kell érnie a kötélnek. Amennyiben ugrálásra akarjuk használni, úgy a mell alattig kell, hogy érjen. Végül, ha akrobatikus célokra akarjuk használni, akkor a köldök a maximális magasság hozzá. ANYAGÖSSZETÉTEL
Markolat fonatolt, polietilén kötél
Kötél faA jatekmaki.hu a Salta termékek hivatalos viszonteladója.
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Salta
Márka
Salta
Cikkszám
salta_ugralokotel_fonatolt_tobbfele_szinben_200cm_
argep.hu simplepay_hu_v2