Ugrálókötél, 200 cm, Salta - UV Sárga (110651)

Ugrálókötél, 200 cm, Salta - UV Sárga (110651)
Salta márkás, uv színben kapható gyors ugrálókötél, amely remek edzésforma, köszönhetően annak, hogy az összes izmot átmozgatja.

Raktáron
550 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Az ugrálókötél az elmúlt évtizedekben a gyerekjátékból lépett elő a komoly sporteszközzé. Minek köszönheti a nagy népszerűséget?

Az egyik oka, hogy az edzőtermek mellett akár a szabadban, vagy otthon is lehet használni. Így a felhasználási lehetőségei megnőttek. Ráadásul kicsi eszközről van szó és nincs időhöz kötve a használata.
A másik, hogy egyre több edzésprogram részét képezi. A használat során olyan ritmikus mozgásformát igényel, aminek köszönhetően átmozgatja a teljes testet, fejleszti a mozgáskoordinációs képességet, az egyensúly érzékelést és az állóképességet, valamint a szív- és az érrendszert karban tartja.
A harmadik oka, hogy a fogyáshoz is kiválóan alkalmazható, ugyanis egy óra ugrálókötelezéssel akár 800-1000 kalóriát is el lehet égetni!
Végül, de nem utolsó sorban azért is lett népszerű, mert a többi sportszerrel szemben sokkal barátságosabb áron lehet hozzájutni.

Az ugrálóköteleknek 4 nagy csoportja van: az alap, a gyorsasági, nehezíthető és a gyöngyös. Az ugrálókötél, UV színekben, több méretben, Salta termék az alap csoportba tartozik.

A műanyag markolatú, gumi kötél kialakításának köszönhetően kültéri és beltéri használatra kiválóan alkalmas. Ideális választás azok számára, akik általános felhasználásra akarják használni ezt az eszközt. Használatával kalóriát égethetünk, mentális fittséget érhetünk el, valamint a láb, a térd és a comb izmait tudjuk erősíteni. Az ugrálókötél pozitív oldala
nem terheli az izületeket
fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket
jótékony hatással van a szív- és érrendszerre
egész testet átmozgatja
erősíti az izmokat, rugalmassá teszi azokat
kis helyen is elfér, bárhol használható
edzettségi szinttől függetlenül használható
zsírégető hatása van
óránként akár 800-1000 kalóriát égethető el
olcsó
Hol használjuk a terméket?
Gumiból készült kötélnek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is kiválóan alkalmas. Az anyaga révén jobban bírja a gyűrődést, így jobban ellenáll a kültéri edzéseknek.

Mekkora ugrálókötél ajánlott?
Hogy milyen hosszú ugrálókötelet érdemes beszerezni, azt az alábbi módon lehet megállapítani:
Rá kell állni egy lábbal a kötél közepére, majd fel kell húzni a két végét. Ha a gyorsaság számít, akkor a csípőig kell érnie a kötélnek. Amennyiben ugrálásra akarjuk használni, úgy a mell alattig kell, hogy érjen. Végül, ha akrobatikus célokra akarjuk használni, akkor a köldök a maximális magasság hozzá.
Markolat műanyag
Kötél gumiA jatekmaki.hu a Salta termékek hivatalos viszonteladója.
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Salta
Márka
Salta
Cikkszám
salta_ugralokotel_uv_szinekben_tobbfele_meretben_s
argep.hu simplepay_hu_v2