LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)

-4%
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
LEGO® Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó (31101)
15 120 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

14 590 Ft
Kezdete: 2024.05.09   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
yártó: LEGO
Modell: Creator - Óriás-teherautó (31101)

Leírás:

Inspiráld a gyermekek hatalmas járművek iránti szenvedélyét az izgalmas LEGO® Creator 3 az 1-ben Óriás-teherautó (31101) építőjáték készlettel! Örömmel fognak átszáguldani az akadályokon ezzel a zöld és sárga óriás-teherautóval, mely egy működő felfüggesztéssel és egy kis autóval van ellátva, amelyen újra és újra áthajthat.

Végtelen kreativitás

Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Építhetnek óriás-teherautót, amit átalakíthatnak egy célvonallal ellátott versenyautóvá, dragster autóvá, de akár valami újat is alkothatnak. Ez a klassz építőjáték fantáziadús játékra inspirál, emellett nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra a gyermekek számára.

Felismerhető modellek a valós életből

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket kínálnak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. A szórakoztató, inspiráló készletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok gyermekek számára.

Tulajdonságok:
Indítsd be a kreatív játékot ezzel az izgalmas készlettel, mely 3 játékmodellt tartalmaz 1 csomagban: egy óriás-teherautót, egy célvonallal ellátott versenyautót és egy dragster autót. Nagyszerű ajándék gyermekek számára. Az építés és átalakítás végtelenné varázsolja a játékot.
Vajon milyen kihívások állnak előtted ? A gyermekek új módokon fejleszthetik képzelőerejüket és építési készségeiket, miközben az óriás-teherautóval száguldoznak, a versenyautóval furikáznak, rekordokat állítanak fela dragster autóval vagy valami teljesen újat építenek.
A készlet 3 lehetőséget kínál: Egy Creator 3 az 1-ben Óriás-teherautót (31101), egy versenyautót vagy egy szupergyors dragster autót. A gyermekek játszhatnak ezzel a készlettel önmagában, de akár más LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy fejlesszék építési készségeiket.
A kreatív építés minden rajongója imádni fogja ezt a hihetetlen készletet. A nagy teljesítményű óriás-teherautó, a karcsú versenyautó és a szórakoztató dragster autó játékmodellek nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék a 7 év fölötti fiúk és lányok számára egyaránt.
Nagy teljesítményű és akcióra kész! A több mint 6 cm magas, 10 cm hosszú és 8 cm széles óriás-teherautóval ellátott, izgalmas játék elég nagy a valódi izgalmakhoz, de elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magaddal vidd.
A gyermekek képzelete mozgatja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek elképzelésének örömét is.
Amint kinyitod a dobozt, kezdődhet is a móka. A gyermekek a 3 modelljáték közül a könnyen követhető útmutató segítségével egy szempillantás alatt megépíthetnek és átalakíthatnak 1-et, ami az alkotás büszkeségével tölti el őket, és rengeteg, fantáziadús mókában lesz részük.
Adj a gyermekeknek szabad kezet ahhoz, hogy fejlesszék építési és kreatív készségeiket, miközben a LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel játszanak. Ez az izgalmas járműves játékkészlet rengeteg építési lehetőséggel fejleszti a gyermekek képzelőerejét.
A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.Így is ismerheti: Creator 3 in 1 Óriás teherautó 31101, Creator3in1Óriásteherautó31101, Creator 3 in 1 Óriás teherautó (31101), Creator3-in-1-Óriás-teherautó31101, Creator 3-in-1 - Óriás-teherautó ( 31101)
Hasonló termékek
Adatok
Javasolt életkor
8 – 99 éves korosztály
Gyártó
Lego
Márka
Creator
Nemek
Lányoknak és fiúknak
Cikkszám
man_lego_creator_3in1_orias_tigris_31129
argep.hu simplepay_hu_v2